Hinnaston päivitys

Uusi Hinnasto! Kuopion fysioterapia, hieronta Kuopio, fysioterapia Kuopio, purentalihasten hieronta

Uusi hinnasto astuu voimaan 8.9.2022. Mikäli olet kerennyt varata ajan ennen kyseistä ajankohtaa veloitamme käynnin vielä vanhalla hinnalla! 🙂 Kustannukset maailmalla muuttuvat ja meidän on seurattava mukana. Tämä ei tietenkään yksistään ole syy miksi hinnastomme muuttuu vaan koulutamme jatkuvasti itseämme, jotta meillä olisi antaa teille entistä enemmän apuja hyvinvointinne tueksi. 🙂 Viimeisin koulutus minulla on 21.5.2022 käyty Manuaalisen terapian starttikoulutus (fysiologos), jonka aiheena alaselän, rintarangan, olkapään mobilisointi ja manipulointi sekä niskan mobilisointi. Tulehan siis käymään niin laitetaan ruoto kuntoon!

Nähdään vastaanotolla! Mukavaa viikkoa! 🙂

-Antti